Cum se curăță încălțămintea?


In general, recomandam oamenilor sa se informeze despre materialul pantofilor, cum se curata acesta și ce soluții puteți folosi fără sa va deteriorați încălțămintea. Mai departe vom vedea pașii de urmat pentru încălțămintea din pânză:


1) În mașina de spălat. Dacă pantofii nu sunt deosebit de murdari și au nevoie doar de o curățare rapidă, scoateți șireturile și puneți-le în mașina de spălat; spălați-le la 30 ° fără să se rotească și apoi uscați-le în aer liber, niciodată sub soare direct. Nu folosiți nici măcar uscătorul, deoarece căldura excesivă poate desface talpa.

2) Cu săpun Marsilia. O puteți aplica direct pe pete, după ce ați umezit întreaga suprafață a pantofului pentru a fi tratată cu apă caldă. Lăsați-l să acționeze timp necesar și clătiți. Desigur, puteți pune și adidașii în mașina de spălat după ce le-ați tratat în prealabil.

3) Cu bicarbonat. Acest produs de îndepărtare a petelor poate fi adăugat la spălarea în mașina de spălat, dar este excelent și pentru spălarea mâinilor a pantofilor; îl puteți freca pe petele și zonele cele mai murdare ale tălpii de cauciuc, dar prefer să fac o dovlecei cu apă și să o trec peste suprafața pantofului cu o periuță de dinți veche.

4) Cu bicarbonat de sodiu, apă caldă și oțet de vin. Aceasta este metoda mea preferată, de asemenea, pentru că aceeași soluție poate fi folosită și pentru curățarea casei într-un mod natural și super eficient: nu vă faceți griji, oțetul nu miroase când se evaporă, promiteți! Adăugați aceeași cantitate de apă caldă, bicarbonat și oțet de vin alb și amestecați totul într-un castron mic: luați pasta care este creată și frecați-o pe adidașii albi cu o periuță de dinți. Așteptați câteva minute și clătiți, manual sau în mașina de spălat: pantofii vor arăta de parcă tocmai au fost cumpărați și, printre altele, bicarbonatul de sodiu este, de asemenea, un excelent anti-bacterian natural!

5) Suc de lămâie: un alt detergent natural! Tăiați fructele în jumătate și treceți-le pe toată suprafața pantofilor, insistând asupra petelor; apoi fă puțină frecare cu o periuță de dinți și clătește, albul va orbi!

6) Săpun pentru vase: puteți spăla tenișii cu mâna sau chiar în mașina de spălat vase (poate goliți-l mai întâi!), Folosind același săpun pe care îl folosiți pentru vase și tacâmuri, deoarece este extrem de degresant. Nu metoda mea preferată, dar funcționează!